Abus zár cseréje, szerelése, nyitása.
06-70-237-74-71 vagy 06-30-827-33-60


Abus ajtózárak!


Abus zárcsere Az ABUS zárbetéteit választva biztos döntést hoz házával, lakásával vagy bérleményével kapcsolatban. Az ABUS zárbetétei megfelelnek a legmagasabb biztonsági szabványoknak, kiváló minőségűek és hosszú élettartamúak. A felhasználás függvényében eldöntheti, hogy egyedi vagy egyforma kulcsos megoldást választ. Egyforma kulcsos rendszer esetén a bejárati ajtóhoz, másodzárhoz, garázshoz, levélszekrényhez, kertkapuhoz, fészerhez stb. csak egyetlen kulcsra van szüksége. Így már nem kell többféle kulccsal nehezített kulcstartót cipelnie.

Forrás: https://www.abus.com/hu/


Abus ablakzárak!

Abus zárcsere Tudta, hogy a betörők legtöbbször az ablakon és a teraszajtón keresztül hatolnak be a lakásba? A kereskedelemben kapható ablak buktatva vagy bezárva sem jelent különösebb akadályt a betörőnek. Ehhez társul a balesetveszély, hiszen a gyermekek könnyen ki tudnak nyitni egy ilyen ablakot és kieshetnek rajta. Az ABUS egész sor biztonsági megoldást kínál Önnek, például zárható ablakkilincseket és egyéb kiegészítő ablakzárakat.

Forrás: https://www.abus.com/hu/


Abus lakatok!

Abus zárcsere Mindegy, milyen célból van szükség a lakatra – az ABUS-nál megtalálja a megfelelő biztonsági lakatokat is. A legnagyobb biztonsági igényeket kielégítő masszív Granit-lakatoktól, a klasszikus kerek Diskus®-tól a sárgaréz és alumínium modelleken keresztül olyan különleges megoldásokig, mint a „KeyGarage” kulcstároló. Színes lakatok gravírozással és az ECOLUTION™ környezetbarát sorozat zárja le az átfogó lakat kínálatot.

Forrás: https://www.abus.com/hu/


Abus riasztók

Abus zárcsere Az ABUS riasztórendszerei az intelligens szoftvernek és hardvernek köszönhetően ideális védelmet nyújtanak mind cégek, mind magánszemélyek számára, legyen szó betörésről, tűzről vagy más veszélyekről.

Forrás: https://www.abus.com/hu/


Abus kamerák

Abus zárcsere Az ABUS videomegfigyelő rendszere lehetővé teszi a veszélyek gyors azonosítását és így biztosítja a személyi és anyagi biztonságot. Bűnesetnél az események részletes dokumentálása segíti a felderítést. Kamerák, alkatrészek és tartozékok széles választéka garantálja Önnek az igényeinek és pénztárcájának megfelelő optimális videofelügyeleti megoldást.

Forrás: https://www.abus.com/hu/


Szakembereink csak Abus Ajtó és Ablak zárjaival foglalkozik. Csak leírtuk az Abus termékcsaládját. Ha önnek zárcserére vagy ajtó illetve ablak megerősítésére van szüksége, készséggel állunk rendelkezésére.

06-70-237-74-71 vagy 06-30-827-33-60

Ajtónyitás | Zárbetét | Zárszervíz | A Zárak nem várnak! | Zárszerelés budapest | Zárcsere | Zárszerelés | Zár | Blog