Zárnyitás: 06-70-237-74-71 vagy 06-30-827-33-60Zárnyitás tévhitek. Tévedések a zárnyitásával kapcsolatban: Zárnyitással és ajtónyitással kapcsolatos tévhitek:

Félremagyarázások és rossz tapasztalatok.

Sok kolléga állítja illetve írja, hogy zárnyitás finom nyitással, zárnyitás sérülés mentesen, zárnyitás roncsolás nélkül.
Ma már ezekre a kérdésekre válaszolnunk kell!

Sokan hirdetik magukról , hogy zárakat nyitnak ki sérülés mentesen, finom nyitással, roncsolás mentesen, Előszir is tudni kell, hogy annak az embernek akinek kinyitjuk a zárját jogosul-e bemenni a lakásba illetve ingatlanba, miután ez megtörtént és két hatósági tanú jelen van az ajtónyitás illetve zárnyitásnál, kinyithatjuk a zárat vagy ajtót, de ami a Legfontosabb Tudni valók a zárnyitásokkal kapcsolatosan Magyarországon zárat nyitni finom nyitásos módszerrel ILLEGÁLIS. Ez alól kivétel a (becsapódott ajtó nyitás, ott nincs kulcsra zárva az ajtó), illetve ha rendőrségnek dolgozunk, rendőrség felkérésére nyithatunk finom nyitással.

Tehát az a zárszerelő aki azt állítja önnek, hogy finom nyitással nyitja ki az ajtót vagy zárat nem legálisan cselekszik. Sokan azt mondják, hogy azért nyitunk " roncsolásosan zárat ", hogy mi csak plusz költséget tudjunk felszámolni a zárcsere miatt. Ez NEM Igaz!! Mi csak törvényesen, Magyarországi Jogszabályoknak megfelelően járunk el!

Bizonyítékként illetve példa ként megemlítjük a kékfényben ....> való szereplésünket, ahol szintén tisztázzuk ezeket a tévhiteket.

Miről szól a műsor? Két dologról:

  • A biztosító nem fizet a károsultnak ha úgy hatolnak be lakásába, hogy annak nincs nyoma, mivel nem hiszi el a betörés tényét
  • példa képen mutatjuk illetve el is mondjuk, hogy milyenek a finom nyitásos módszerek és Hangsúlyozzuk, hogy mi így ajtót illetve zárat nem nyitunk, mert ez nem törvényes ez illegális!!

Zárnyitás következtében a kárt 100% helyreállítjuk és csak Originált biztonsági zárakat szerelünk fel! Ez által a bizalom megmarad, hiszen tudhatják a megrendelők, hogy nem csak a betörőknek nem lehet kulcsuk az ajtózárakhoz, hanem nekünk sem!

Az önök bizalma és biztonsága számunkra a legfontosabb!!

Mi is hirdetjük, hogy az ajtót és a zárat sérülés mentesen nyitjuk ki amiben az ajtó ténylegesen nem roncsolódik meg viszont a zárbetét igen!

Zárnyitás esetén minden esetben zárcsere szükséges. Számunkra az önök biztonsági érzete és nyugalma a legfontosabb! Minden zárnyitás és ajtónyitás alkalmával elmondjuk, hogy az ajtaikat hogyan lehet még biztonságosabbá tenni, ami már a modern xxi. század igényeinek megfelelnek!

Húsz éves szakmai tapasztalattal a hátunk mögött nyugodtan elmondhatjuk és pontosan tudjuk, mik azok a védelmi eszközök amikkel az ajtaikat és zárjaikat megvédhetik.

A betörésekkel kapcsolatban jó tudni: A betörőknek a 90%- a nem profi.

Ez mit jelent?   Ez azt jelenti, hogy a betörést feszítéssel, pajszerrel, csavarhúzóval, berúgással, hengerzár töréssel hajtják végre. Ez is sajnos azt bizonyítja, hogy oda törnek be illetve azokat az ajtókat nyitják ki ahová a leggyorsabban tudnak bejutni.

Kik azok az emberek akiknek az ajtójuk ennyire gyenge: Sajnos a szegények, az idősek, és akik nem hiszik el, hogy betörhetnek hozzájuk, abban a hitben vannak, hogy ez velük nem fordulhat elő.

Finom nyitásos betörés: " a Profik" : a betörések 5-10%- a történik profi módon, ezek ellen is védekezhetünk Van Egy Régi Közmondás: MINDEN ZÁRAT KI LEHET NYITNI! Ez ma már nem igaz. Komoly biztonsági zárakat nagyon nehéz kinyitni és ami fontos nagyon hosszú időbe telik. A betörőknél az idő a legfontosabb tényező. Még a profi betörőnek sincs ideje órákat az ajtó illetve a zár előtt eltölteni.

A Mechanikus biztonság az elektronikus biztonsággal a legjobb védekezési forma!

Reméljük sikerült egy- két tévhitet tisztába tenni, illetve biztonsági tanácsokat adni!

Fontos !! Azok a zárszerkezetek amelyek elromlottak, tönkre mentek a zár nyelvük kiakadt illetve leeset, ezekben az esetekben NINCS AZ a ZÁRSZERELŐ MESTER aki ezeket a zárakat sérülés mentesen ki tudja nyitni!!

Ajtónyitás | Zárbetét | Zárszervíz | A Zárak nem várnak! | Zárszerelés budapest | Zárcsere | Zárszerelés | Zár | Blog